Teatrul pentru copii si tineret - Colibri

Fabrica de povesti - electrocolibri

Atelierele de creație din cadrul Fabricii de povești electroColibri, 25 octombrie - 11 decembrie 2021

Având în vedere situația sanitară actuală, vă rugăm să ne fiți alături în respectarea regulilor care ne vor ajuta să ne bucurăm din plin de ateliere. Dacă dumneavoastră sau cel mic aveți simptome de răceală sau gripă, vă rugăm să amânați prezența la atelier până la însănătoșire. Cel mic va avea posibilitatea să recupereze orele pierdute astfel.

Atenție! Însoțitorii copiilor mici (ex.: 2 - 6 ani), care îi vor aștepta în teatru până la finalul atelierelor, pot fi doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 (valabilă la data încheierii atelierelor - 12 decembrie). Dovada vaccinării sau trecerii prin boală se face pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic.

De asemenea, intrarea în teatru se va face după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor, efectuarea triajului observațional epidemiologic și doar cu mască de protecție. Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C! Pe durata atelierelor, este obligatorie purtarea măștii de protecție la copiii care sunt deja la școală. Nu este obligatorie în cazul copiilor care merg la grădiniță. 

 Atelierele se desfășoară astfel:

Luni, ora 18:00 - COPILĂRIE ÎN CULORI (coord. Laura Pumnea), atelier destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, în care se vor distra transformând materiale reciclabile într-o varietate de obiecte, în diverse forme și culori, pe care le vor putea folosi ca jucării. 

Marţi, ora 17:00 - ÎNVĂȚĂM SĂ NE JUCĂM (coord. Laura Pumnea), atelier pentru copii cu vârsta între 2 - 4 ani, în care cei mici se vor bucura de jocuri educative, vesele și creative. 

Miercuri, ora 17:00 - PRIMUL PAS PE SCENĂ (coord. Alis Ianoş), pentru categoria de vârstă 5 - 7 ani, atelier în cadrul căruia copiii descoperă variate tehnici teatrale şi îşi pun în valoare abilităţile artistice care, la finalul cursurilor, vor fi prezentate într-un spectacol pe scena Teatrului Colibri.  

Joi, ora 17:00 - CONSTRUIM POVEȘTI (coord. Laura Pumnea), atelier pentru copii cu vârsta între 4 - 6 ani, în cadrul căruia ei vor fi creatori de povești și protagoniștii acestora. 

Vineri, ora 17:00 - CINE SUNT EU! (coord. Geo Dinescu), pentru copiii cu vârsta între 3 - 6 ani, atelier ce urmăreşte dezvoltarea personalităţii copilului de vârstă mică prin modalităţi specifice actului de creaţie artistică. 

Sâmbătă, ora 16:00 - PUZZLE FACTORY (coord. Adriana Teodorescu), pentru copiii cu vârsta între 8 - 12 ani, în care descoperă piesele de puzzle ce construiesc spectacolul în scenă, devenind actorii contextului creat de ei. 

Sâmbătă, ora 17:00 - CREATORUL DE PĂPUȘI (coord. Adriana Teodorescu), pentru copiii cu vârsta între 6 - 10 ani, atelier în cadrul căruia își pot construi cu imaginație și îndemânare propriul lor teatru, cu păpuși confecționate din resturi textile, linguri de lemn, hârtie creponată și alte materiale. 

Sâmbătă, ora 16:00 - DESCOPERIRE PRIN TEATRU (coord. Geo Dinescu), pentru categoria de vârstă 7 - 12 ani, atelier prin care descoperă elementele specifice teatrului, dar și cum să le aplice în viața reală (gestionarea emoției, vorbitul în public, lucruri care îi ajută să își dezvolte încrederea și stima de sine). 

Sâmbătă, ora 17:00 - REPORTER SPECIAL (coord. Laura Pumnea), 8 - 12 ani, atelier care pune în valoare curiozitatea și creativitatea, libertatea de exprimare și originalitatea, materializate în articole, interviuri, reportaje publicate în Gazeta de teatru. 

Sâmbătă, ora 19:00 - ANIMAȚIE DIGITALĂ (coord. Marin Fagu), atelier pentru categoria de vârstă 10 - 12 ani, în cadrul căruia participanții vor descoperi regulile și tehnicile animației și graficii digitale, cum poate fi animat un personaj creat/desenat de ei și cum pot crea din nimic ceva extraordinar. 

Duminică, ora 12:30 - ÎN FAȚA ȘI ÎN SPATELE CAMEREI (coord. Geo Dinescu și Marin Fagu), 9 - 12 ani
Vrei să afli cum trebuie să te comporți în fața camerei sau cum să manevrezi o cameră video?! Te visezi actor, regizor sau operator de film? Totul începe aici! Atât în fața cât și în spatele camerei! 

Atelierele se vor reuni pe scena Teatrului Colibri duminică, 12 decembrie 2021.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.416.323 sau pe adresa de e-mail: atelierecolibri@gmail.com.

 

 

 

 

Da mai departe:

Facebook
Youtube
Instagram