Teatrul pentru copii si tineret - Colibri

Teatrul Colibri Craiova deschide Stagiunea Colibri. ACTul 3. Din 29 noiembrie 2018!

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova și Teatrul ACT București continuă parteneriatul început în 2014, cu o nouă stagiune: Colibri.ACTul 3, în acest an când Teatrul ACT București aniversează două decenii de existență. Primele două spectacole programate sunt „Constelații“ și „Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?“.

Joi, 29 noiembrie 2018, la ora 19:00 vor deschide Stagiunea Colibri.ACTul 3 actorii Ana Ularu și Radu Iacoban în spectacolul „Constelații“, de Nick Payne, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan. Spectacolul este o producție Teatrul ACT – 20 de ani și a fost inclus anul acesta în selecția oficială a Festivalului Național de Teatru. Radu Iacoban, cunoscut ca actor, regizor, dramaturg, se regăsește deopotrivă în teatru și film unde a colaborat cu regizori ca Andrei Creţulescu, Cristian Mungiu, Ana Lungu.

Pe lângă rolurile din teatrul și filmul românesc, actrița Ana Ularu este cunoscută și apreciată pentru rolurile jucate în producții din cinematografia mondială, alături de mari actori precum Keanu Reeves, Tom Hanks, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Jeremy Irons. De asemenea, Ana Ularu joacă rolul Vrăjitoarei cea Rea din Vest în serialul NBC „Emerald City“, inspirat de povestea „Vrăjitorul din Oz“.

Următorul spectacol al Stagiunii Colibri.ACTul 3, „Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?”, de Cătălin Ştefănescu, după romanul „Moromeţii“ de Marin Preda, programat joi, 13 decembrie 2018, ora 19:00, readuce pe scena Teatrului Colibri Craiova o distribuție de excepție, actorii Marcel Iureş şi George Mihăiţă. Regia spectacolului este semnată de Alexandru Dabija, coloana sonoră de Ovidiu Păcurar, iar muzica de Răzvan Mirică. Spectacolul reconfirmă succesul la public al producțiilor ACT și dorința acestuia de a vedea creații teatrale formidabile.

Cele două spectacole nu sunt recomandate persoanelor cu vârsta sub 16 ani!

20 LEI/PERS.: preț unic pentru aceste spectacole

Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Parteneriatul Teatrului Colibri Craiova cu Teatrul ACT București a început la finele anului 2014, sub genericul Colibri într-un ACT, primul spectacol fiind „Absolut!“ după Ivan Turbincă de Ion Creangă, cu Marcel Iureş, în regia lui Alexandru Dabija.  În tot acest timp, spectacolele ACT s-au jucat în premieră la Craiova, Teatrul Colibri fiind singurul din țară cu microstagiune constantă a instituției bucureștene, datorată apetenței publicului craiovean pentru acest gen de spectacole, lucru remarcat, spre exemplu, la „Absolut!“, care s-a jucat pentru a treia oară cu sala plină.

sursă articol: radioromaniacultural.ro

Da mai departe:

Facebook
Youtube
Instagram