Teatrul pentru copii si tineret - Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova invită copiii la o vizită interactivă cu Twinkl

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova a fost inclus în campania Vizite Interactive la Muzeu, demarată de Twinkl, cu scopul de a oferi copiilor experiențe captivante în muzeele din România.

Reprezentanții Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova invită copiii să descopere cele mai interesante exponate și povești pe 14 mai, la Noaptea Muzeelor.

Copiii vor fi așteptați cu o mascotă personalizată și cu un desen de colorat cu mascota, pe care îl vor putea lua acasă, pentru a se bucura și mai târziu. Pachetul cu resurse personalizate pentru copii a fost realizat de Twinkl și poate fi descărcat de pe site cu un cont GRATUIT, care poate fi creat introducând adresa de e-mail și o parolă.

În luna mai, pe lângă Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova, alte cinci muzee din țară au fost incluse în prima etapă a proiectului Twinkl care dorește să facă vizitele la muzeele din România mai interactive pentru copii: Muzeul de Științele Naturii Bacău, Observatorul Astronomic Bacău, Muzeul de Istorie (Muzeul Național al Bucovinei), Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Pe lângă aceste resurse, părinții pot descărca și folosi hărți ale comorilor editabile, pe care copiii vor putea să le completeze cu fotografiile și informațiile lor.

Twinkl România (www.twinkl.ro) îndeamnă reprezentanții muzeelor care doresc o mascotă personalizată și un pachet de resurse pentru instituția lor să le scrie un mesaj pe adresa de e-mail andreea-marinela.anton@twinkl.co.uk.

Da mai departe:

Facebook
Youtube
Instagram