Teatrul pentru copii si tineret - Colibri

Teatrul Colibri, cu un spectacol sub semnul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști“

Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!
Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova se alătură și în 2019 teatrelor din România care susțin Campania Națională „Artiștii pentru artiști“, organizată de UNITER (Uniunea Teatrală din România), cu scop umanitar, prin care, în lunile martie şi aprilie, se strâng fonduri pentru artiștii de orice vârstă, din toată țara, care au probleme medicale și o sănătate precară, după cum se arată în comunicatul UNITER.


Sub semnul acestei campanii, Teatrul Colibri va prezenta miercuri, 20 martie 2019, la ora 10:30, de Ziua Internaţională a Teatrului pentru copii şi tineret, spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei, după Rudyard Kipling, scenariul, regia și scenografia Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță. În distribuție: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan.
Puiul de Om din Cartea Junglei, a cărui premieră a avut loc în luna ianuarie 2019, „este un spectacol vesel, un spectacol care vorbește despre iubire necondiționată, despre familie, un spectacol cu un mesaj frumos: să ne bucurăm de tot ce este în jurul nostru. Este iubirea necondiționată pe care ne-o dăruiesc animalele“. Geo Dinescu, actriță.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 - 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 - 13:00. Preţ bilet: 5 lei.

UNITER a anunțat că și anul acesta câteva zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunilor martie și aprilie, încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei.

Actorii Emilia Popescu și Marius Manole sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artiştii pentru artişti“ şi vă invită să luaţi parte la schimbarea de atitudine faţă de situaţia delicată, dar rezolvabilă a artiştilor noştri aflaţi în dificultate.

Pe site-ul www.uniter.ro a fost publicată azi, 1 martie, lista completă a reprezentațiilor care se vor juca sub semnul ediției cu numărul 18 a Campaniei sociale „Artiștii pentru artiști“.

Grăbiţi-vă să vă cumpăraţi bilete la teatru! Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un ajutor concret. Pentru că există artiști care depind de fondurile colectate de UNITER în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, unii dintre ei neavând familie sau alt sprijin. Oameni care au nevoie urgentă de sprijin financiar!

Da mai departe:

Facebook
Youtube
Instagram