Teatrul pentru copii si tineret - Colibri

Teatrul ACT cu spectacolul „CONSTELAȚII“, joi, 26 aprilie, la Teatrul Colibri

Joi, 26 aprilie 2018, la ora 19:00, Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova și Teatrul ACT București invită publicul la spectacolul „Constelații“, de Nick Payne, cu Ana Ularu și Radu Iacoban, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan.
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

„<<Constelații>> are marea calitate de a sparge bariere. De a emoționa fără a fi lacrimogen, de a amuza fără a arăta cu degetul. Avem un cuplu în toate variantele lui de eroare – un cuvânt greșit, o atitudine prea rece sau prea explozivă, nepăsare, infidelitate.
Dar, spre deosebire de eșecurile din viață, cele de pe scenă se desfășoară în multivers, iar în realitățile lor diferite cei doi primesc mereu altă șansă. Un el și o ea se întâlnesc. Mințile, corpurile, sentimentele lor converg, se complementează, se îmbină, se resping și, cel mai important, coexistă în timpuri și spații diferite simultan. Textul lui Nick Payne este o partitură excelentă pentru actori și o provocare continuă pentru spectatori.“ Radu Iacoban, regizor (www.teatrulact.ro)

20 LEI/PERS.: preț unic pentru acest spectacol
Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 - 13:00 și 16:00 - 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 - 13:00.

Agenția Teatrului Colibri va fi închisă de vineri, 6 aprilie, până luni, 9 aprilie. Din 10 aprilie își va relua programul normal.

Da mai departe:

Facebook
Youtube
Instagram