Teatrul pentru copii si tineret - Colibri

Spectacolul Furtuna, în festival la Timișoara

La invitația Teatrului pentru copii și tineret „Merlin“, spectacolul Furtuna se va juca miercuri, 25 octombrie 2017, pe scena celei de-a II-a ediții a Festivalului de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara, în Sala mare a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely“.

Furtuna de William Shakespeare, cu Marcel Iureș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Marin Fagu este o producție inspirată de arta animației, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, muzica Marin Fagu. Furtuna se adresează publicului de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului. Decorurile sunt realizate de Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie.

Reprezentația Furtuna a mai fost prezentată tot în această lună la Festivalul Internațional de Teatru „Povești“ Alba Iulia - ediția a XII-a, iar în luna mai, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete” Arad - ediția 18.

Da mai departe:

Facebook
Youtube
Instagram