Teatrul pentru copii si tineret - Colibri

Furtuna - vineri, 8 decembrie 2017, ora 18:00

„Furtuna“, de William Shakespeare, cu Marcel Iureș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Marin Fagu, este o producție inspirată de arta animației, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, muzica Marin Fagu. Decorurile sunt realizate de Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie.

„Furtuna“ se adresează publicului de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului.

Preț unic: 10 lei
Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 - 13:00 şi 16:00 - 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 - 13:00.

Anul acesta, spectacolul „Furtuna“ a participat la Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls - ediția a XIII-a, la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara - ediția a II-a; la Festivalul Internațional de Teatru „Povești“ Alba Iulia - ediția a XII-a; la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete” Arad - ediția 18.

Da mai departe:

Facebook
Youtube
Instagram