Teatrul pentru copii si tineret - Colibri

Furtuna, la Festivalul Internațional ImPuls, București 2017

La invitația Teatrului de Animație „Țăndărică“ București, spectacolul Furtuna se va juca luni, 27 noiembrie 2017, pe scena celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls.

Furtuna de William Shakespeare, cu Marcel Iureș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Marin Fagu este o producție inspirată de arta animației, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, muzica Marin Fagu. Furtuna se adresează publicului de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului. Decorurile sunt realizate de Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie.

Spectacolul Furtuna a mai fost prezentat în luna octombrie la Festivalul Internațional de Teatru „Povești“ Alba Iulia - ediția a XII-a, la cea de-a II-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara, iar în luna mai, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete” Arad - ediția 18.

Da mai departe:

Facebook
Youtube
Instagram